Přihlásit

Sladký Den matek

Sladký Den matek
Rozkvetlý květen je důvod k oslavám. Po velikonočních svátcích jara přichází První máj, lásky čas. Mnohými oslavován také jako Svátek práce. Ve výčtu nechybí ani druhá květnová neděle a s ní spojená přání toho nejlepšího všem maminkám. Jak popřát letos mámě co nejsrdečněji? Naše vykrajovátka vám v tom pomůžou. 
 
  1. Vykrojte srdce

 

V pozici vrchní cukrářky většinou stojí mámy. Což takhle ale pro tento víkend role otočit a připravit mamince něco, na čem si skutečně pochutná. Ať už to budou perníčky, sušenky, linecké či nepečené cukroví, naše vykrajovátka vám budou tím nejlepším parťákem. Své výrobky pak nezapomeňte zabalit do hezké krabičky, nebo naservírovat na svátečním talíři, ať ukážete, jak moc vám na ní záleží. 

 

Prozkoumejte nabídku těch nejkrásnějších motivů na našem e-shopu

 
  1. Darujte srdce

 

Svátek matek je srdeční záležitost. A pokud je pro vaši mámu stejnou srdeční záležitostí pečení cukroví, nabízí druhá květnová neděle ideální příležitost ji potěšit nějakým kovovým pomocníkem. V naší nabídce najdete celou řadu roztodivných srdcí. Darovat můžete klidně i rozkvetlou louku, armádu koček či psů, sbírku delfínů pro štěstí nebo mix libovolných motivů, které ocení. 

 

Stačí si vybrat z vykrajovátek a formiček na našem webu.

 
  1. Zapojte srdce

 

Raději byste mámě věnovali společně strávený čas a ještě u toho vyrobily něco chutného? Což takhle se vrhnout do pečení ve dvou? Určitě se nasmějete a zároveň si navzájem předáte cenné rady a tipy. Umí vaše maminka cukrovou polevu a vy se ji pořád snažíte dovést k dokonalosti? Nechte si dnes poradit. Chtěla by se máma naučit péct bez cukru či lepku, vyzkoušejte spolu něco nového.

 

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, rádi vám pomůžeme v její realizaci. Přejeme vám i všem maminkám sladkou neděli!