Přihlásit

5 kroků k udržitelnosti

5 kroků k udržitelnosti

Naše výroba formiček a vykrajovátek na cukroví je od dob svého vzniku v 90. letech zasazena do krásného prostředí Žďárských vrchů. S každým dnem si tak uvědomujeme sepětí s přírodou a snažíme se udělat maximum pro to, abychom se k ní chovali co nejšetrněji. Kudy přesně vedou naše kroky? To vám nyní představíme v pěti jednoduchých bodech.

 

1. Produkt pro vás i další generace

Určitě máte doma v zásobě spoustu formiček a vykrajovátek, které jste zdědili po své babičce či mamince. A přesně tak odolné jsou i ty naše. Při doplňování sbírky novými tvary se tedy nemusíte bát, že by s vámi snad vydrželi jen jednu sezónu. A pokud hledáte tip, jak oživit zašlou slávu starších kousků, doporučujeme začíst se do našeho posledního článku, ve kterém představujeme, jak se o Smolíkovy formičky, ale klidně i vykrajovátka, starat

 

2. Odolnost kovových materiálů

Za odolnost našich produktů vděčíme nejen kvalitní výrobě, ale také materiálu. Vaše oblíbené cukrářské kousky vyrábíme výhradně z kovu. Základní varianta vykrajovátek je vždy pocínovaná, vyšší řada je z nerezu. U formiček zase naleznete kromě pocínované verze také teflonovou. Už jste si vybrali svoji oblíbenou variantu? 

 

3. Český výrobek

Jsme hrdým nositelem ochranné značky Český výrobek, která garantuje výhradně českou výrobu našich cukrářských a pekařských potřeb. Jinde než na Svratecku ji nenaleznete. Začínala v garáži našeho rodinného domu a od roku 2010 sídlí ve zrekonstruované hale ve Svratouchu. S radostí navazujeme na tradici řemesla, které mělo v české kultuře vždy své místo, a to nejen při produkci, ale také při samotném vymýšlení jednotlivých motivů a vzorů. Zároveň se ale nebojíme ani originality a inovace. Velkou část strojů jsme si stavěli na míru pro naše potřeby, a proto jsme schopni vytvářet ty nejsložitější a nejrozmanitější tvary.
 

4. Kouzlo předem připravených sad

Připadá vám náš výběr skutečně široký a nedokážete se správně rozhodnout, které vykrajovátko si vybrat? Moc dobře tomu rozumíme, a proto jsme si pro vás připravili sady, které obsahují předem prověřené kombinace. Ať už se jedná o sbírku vázanou ke konkrétnímu svátku jako jsou Vánoce, Velikonoce či Valentýn, nebo je klíčem k výběru podobnost vzorů, garantujeme vám, že fungují. Na našem e-shopu sady vykrajovátek i formiček přehledně naleznete ve speciálně oddělené kategorii. Můžete je využít všechny sami, stejně jako se hodí k obdarování někoho blízkého. 

 

5. Minimální objednávka za 500 Kč?

Sady jsou ideálním zbožím ve vašem košíku, jednoduše s nimi totiž dosáhnete naší minimální ceny objednávky. Ta je stanova na 500 Kč bez dopravy. Proč tomu tak je? Jsme malou rodinnou firmou, který tu chce být hlavně pro vás, proto musíme pracovat efektivně. Jelikož dbáme na životní prostředí, raději než spoustu malých balíčků, rozešleme do světa jeden větší. V případě zájmu o menší počet kusů tedy doporučujeme spojit síly s někým z vašeho okolí a objednat hromadnou objednávku. Omezíme tak společně ekologickou stopu dopravy i nadbytečné využití obalových materiálů. Děkujeme, že spolu s námi dbáte nejen o sladkou spokojenost všech, kteří ochutnají vaše vynikající cukroví, ale také, alespoň trochu, o dobro naší planety.