Přihlásit

Jaro se probouzí a my s ním

Jaro se probouzí a my s ním

Deštivým sychravem se prodírá závan tepla, prvních květů, zpěv ptáků i vůně čerstvě upečeného cukroví. Ať už se těšíte na novou sílu, nebo velikonoční volno, bude co slavit. A co by mohlo být lepšího než uvítat tuto část roku s novými vykrajovátky na cukroví?

 

Když to v kuchyni jen kvete

Naše jarní kolekce vykrajovátek přináší širokou škálu motivů, které okouzlí každou milovnici či milovníka pečení. Kromě přírodních vzorů květů a zvířecích mláďat zde najdete také tradiční křesťanské symboly spojené s blížícími se Velikonocemi. Jak je u nás najdete? Na e-shopu zvolte v levém menu filtr Velikonoce.

>>>> Chci velikonoční a jarní motivy
 

Co si vybrat?

  • Kvetoucí kytičky: Jemné a něžné květinové motivy jsou ideální pro oslavu jara. S našimi vykrajovátky ve tvaru květů můžete snadno vytvořit křehké a krásné dezerty, se kterými okouzlíte nejednu návštěvu.

  • Roztomilé beránky: Tradiční symbol Velikonoc – beránek – přinášejí do vašeho domova radost a naději. S vykrajovátky ve tvaru beránků můžete připravit třeba roztomilé perníčky, které dodají vašemu stolu velikonoční atmosféru. Oveček a beránků u nás najdete několik typů. 

  • Slepičku: Kdo jiný vám snese ty nejhezčí kraslice, než ta nejkrásnější slepice. Lahodné cukroví, které s pomocí tohoto vykrajovátka vykrojíte navíc můžete díky polevě a zdobení nechat hrát všemi jarními barvami. 

  • ​Kříž: Pro ty, kdo chtějí zachovat tradiční hodnoty Velikonoc, je naše vykrajovátko ve tvaru křížku ideálním doplňkem. Vaše cukroví bude nejenom lahodné, ale také plné symboliky a hlubšího významu.

Nechce se vám procházet všemi motivy? Máme pro vás to nejjednodušší řešení. Vyberte si z předem připravených velikonočních setů.

>>>> Chci velikonoční set
 

Nádech. Výdech! 

Ať už s jarem pečete pro děti, koledníky, úzký kruh přátel či širokou rodinu, nezapomínejte také na sebe. Nemusíte stihnout všechno, jen proto, že to všude voní novým začátkem. Možná ani uklidit. Někdy stačí jen otevřít okno, pustit dovnitř čerstvý vzduch, posadit se na gauč či do křesla a vychutnat si nějakou tu čerstvě upečenou dobrotu o samotě, jen se šálkem lahodné kávy či čaje. 

Přejeme Vám překrásný příchod jara!