Přihlásit

Netradiční tipy na valentýnské pečení s vykrajovátky na cukroví

Netradiční tipy na valentýnské pečení s vykrajovátky na cukroví

Blíží se Valentýn a s ním ideální příležitost pro vyjádření citů prostřednictvím těch nejchutnějších dobrot. Jak je známo, láska prochází žaludkem. A dokonce svou sílu dobrým jídlem násobí. Pokud chcete, aby vaše valentýnské pečení bylo letos opravdu nezapomenutelné, vyzkoušejte některý z našich netradičních tipů.

 

Malé pizzy od srdce

 

Vykrojte z předem připraveného či zakoupeného těsta na pizzu srdce a dozdobte je stejně jako kdybyste chystali pizzu ve své tradiční velikosti. S tímhle snackem vám večerní koukání na oblíbený film v teple domova skutečně zachutná. Nesehnali jste pizza těsto? Stejně dobře může posloužit i těsto listové.  
 


 

Dopis k nakousnutí

 

Sladkost, se kterou překvapíte svou drahou polovičku, vůbec nemusí mít tvar srdce. Může se jednat o jednoduchý obdélník, který adekvátně dozdobíte cukrovou polevou. Což takhle upéct dopis či pohlednici, kterou vyjádříte své city? Jako základ vám poslouží tradiční sušenkové těsto. Po upečení na něj můžete bílou polevou napsat či nakreslit vaše vyznání. Lze použít i potravinářské barvivo či jedlé gely a vsadit na vášnivou rudou, nebo jakoukoliv jinou oblíbenou barvu. Je to jen a jen na vás. 

 

>>> Chci zdobicí cukrářskou špičku na psaní

 

Co má ráda? Co má rád? 

 

Největší radost vašim blízkým samozřejmě udělá dárek personalizovaný. Pokud tedy pro cukrářské vyjádření vyberete vykrajovátka s oblíbenými motivy, rozhodně zabodujete. Prozkoumejte širokou nabídku našich zvířátek, aut, květů a dalších motivů na našem e-shopu.

 

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, je zaručeno, že to nejkouzelnější na celém pečení je, že dobroty připravíte vlastníma rukama a od srdce. A to obdarování s láskou ocení.

 

Přejeme vám všem šťastného Valentýna!